İş

Aydın-Adana Ticaret Borsaları Arasında Kardeşlik Protokolü İmzalandı

Aydın Ticaret Borsası ile Adana Ticaret Borsası arasında ikili iş birliğinin geliştirilmesi, ortak proje ve faaliyetlerin yürütülmesi amacıyla Kardeş Borsa İşbirliği ve Protokolü imzalandı.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve beraberindeki heyet, TOBB oda ve borsa akreditasyonu kapsamında karşılaştırmalı performans değerlendirmeleri yapmak, ortak projeler yürütmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla Adana Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. çalışmalar. Aydın Ticaret Borsası ve Adana Ticaret Borsası meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Kardeş Borsa İşbirliği Protokolü’ imza töreni ve istişare toplantısında Aydın ile Adana arasındaki potansiyel iş birliği fırsatları tartışıldı. Çondur, Ticaret Borsaları arasında en yüksek 2. puanı alan Aydın Ticaret Borsası’nın, üyelerine 5 yıldızlı borsa hizmeti vermeye ve kaliteli hizmet anlayışıyla projeler geliştirmeye devam ettiğini belirtti.

Aydın Ticaret Borsası ile Adana Ticaret Borsası arasında imzalanan protokolle iki borsa arasındaki bağın güçlendirilmesini ve hizmet standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak faaliyetler yürütmeyi hedeflediklerini belirten Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, kardeşlik protokolü her iki değişim için de iyi olacaktır.

Çondur, kardeşlik protokolünün öneminin altını çizerek, Aydın ve Adana’da ortak tarım ürünlerinin üretildiğini, bu kardeşlik protokolüyle aktif ticaret ağlarının daha da güçleneceğini belirtti.

Aydın Ticaret Borsası heyetine anlamlı ziyaretleri dolayısıyla şükranlarını sunan Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, Aydın Ticaret Borsası ile kardeşlik protokolü imzalamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Bilgiç, “Borsaların birlikteliğine çok önem veriyorum. Kardeş borsa olmaktan mutluluk duyuyorum. Çünkü borsaların birbirine katkı sağlayacağı çok farklı faaliyetler olacak. Dünya hızlı bir gelişme ve dönüşüm içerisinde olduğundan , hepimizin önemli misyonları var. Artık gelişmelerdeki ortak noktaları hep birlikte yakalayabileceğiz. TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında bugün hayata geçirdiğimiz “Protokolü her iki üyelerine de değer katacağından eminim” borsalar, illeri ve bölgesi” dedi.

Konuşmaların ardından Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç tarafından ortaklaşa ‘Kardeş Borsa İşbirliği ve Protokolü’ imzalandı.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Çevik ve İstek Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Günaydın, Adana’nın ev sahipliğinde Kardeş Borsa İşbirliği ve Protokolüne katıldı Ticaret Borsası. ve Cihan Can, Meclis Üyeleri Mehmet Ali Avcu, Ahmet Şenel, Abdülkadir Yıldız ve Genel Sekreter Neslihan Duymaz katıldı.

Aydın Ticaret Borsası ile Adana Ticaret Borsası arasında imzalanan kardeşlik protokolü ile ortak toplantıların yapılması, bu ortak çalışmalarla daha aktif ve kaliteli projeler üretilmesi, borsaların iş birliği yaparak Türkiye’nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkısının artırılması amaçlanıyor. sosyal ve kültürel faaliyetler. – AYDIN

ayancikhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu