Haber

Giresunspor Basın Sözcüsü: Hedefimiz lige iyi bir başlangıç ​​yapmak

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, “Ligde ilk hafta iç sahada oynayacak olmamız bizim için iyi oldu. Bodrumspor maçıyla taraftarımızın hasretini gidereceğiz. Tabii ki amacımız lige güzel bir başlangıç ​​yapmak olacak.”

1’inci Lig takımlarından Giresunspor’un sözcüsü Emrullah Ekiz açıklamalarda bulundu. Fikstürlere göre ligin ilk haftasında Bodrumspor ile Çotanak karşı karşıya geliyor. Spor 2’nci Kompleks’te karşılaşacaklarını kaydeden Ekiz, “Sonunda her takımla karşılaşacağız ama ilk hafta iç sahada oynayacak olmamız bizim için iyi oldu. İnşallah Bodrumspor maçıyla taraftarımızla hasretimizi gidereceğiz. Tabii ki hedefimiz lige iyi bir başlangıç ​​yapmak olacak. Lige yaklaşık 20 gün var. 31 Temmuz’da takımımızın Bolu’daki kamp programı sona eriyor. Buradaki çalışmalarımız bitince kadromuz şehrimize dönerek maçımıza devam edecek.” tesislerimizde hazırlıklar. Lige hazır girmek istiyoruz” dedi.

Lige genç ağırlıklı bir kadroyla gireceklerini belirten Ekiz, “Bilindiği üzere transfer yasağımız var. Takımımızda sözleşmesi devam eden ve bu çabamızda yanımızda olacak isimlerle anlaştık. Giresunspor bu dönem mücadele edecek ve son damlasına kadar mücadele edecek. Teknik Direktörümüz Mustafa Kaplan grubu bu doğrultuda hazırlıyor. Tabii ki amacımız taraftarımızı mutlu etmek ve eğlendirmek. İlk amacımız devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamak. Bunda da başarılı olacağımızı düşünüyorum.” Kampta 31 oyuncu kadar süreceğini de sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu