Haber

İzmit Orhan Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi’nde Alt Yapısının Ardından Üst Yapıma Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, İzmit Orhan Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi ve çevresinde tamamlanan yağmursuyu hudut çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına başladı. Yol kaplama çalışmaları kapsamında 150 ton asfalt kullanılması öngörülüyor.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, küresel ısınmanın etkisiyle oluşan ani yağışlarda meydana gelen sel ve su birikintilerini önlemek için birçok noktada dere ıslahı ve yağmursuyu altyapı hattı çalışmalarını yürütüyor. Bu kapsamda İzmit ilçesi Orhan Mahallesi Gaffar Okkan ve Vatandaş Sokaklarında oluşan yüzey sularının toplanması amacıyla 600 mm çapında betonarme borular kullanılmış, toplam 450 metre uzunluğunda yağmur suyu altyapı hattı çalışması ve 13 adet ızgara yapılmıştır. üretildi. Çalışmaların tamamlanması, dolgu malzemelerinin sıkıştırılması ve zemin oturma sürecinin tamamlanmasıyla birlikte üst yapı çalışmaları hız kesmeden başladı.

150 TON ASFALT KAPLANACAK
Gaffar Okkan ve çevre bölgelerde yağmursuyu altyapı çalışmalarının ardından başlayan kaldırım çalışmalarında asfalt serimi yapılıyor. 300 metre uzunluğunda ve toplam 150 ton asfalt serilmesi beklenen projenin hava şartlarına bağlı olarak 2 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

KALİTELİ ALTYAPI ÇAĞDAŞ YÜZ
İzmit Orhan Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi ve çevresinde alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile ani yağışlarda oluşabilecek su baskınlarının önüne geçilecek. Devam eden üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile bölge kaliteli altyapı ile modern bir çehreye kavuşacaktır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu