Haber

Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı: Bu kaybı telafi etmek için mücadele edeceğiz

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Erzurumspor FK’ya 2-0 mağlup olan Manisa FK’nın teknik direktörü Mustafa Kolcu, beklenmedik bir yenilgi yaşadıklarını belirterek, önümüzdeki maçlarda bu mağlubiyeti telafi etmek için çabalayacaklarını söyledi. .

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Dalcı, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, sahada karşılaşabilecekleri tüm olumsuzlukları yaşadıklarını belirtti.

Yenilgiye bahane üretmeyeceklerini vurgulayan Kolcu, şöyle konuştu:

“Ne olursa olsun sahada çok önemli bir çaba vardı. Özellikle ilk yarıda 1-0 geriye düştük. İkinci yarıya 11’e en az 11 önde girebilseydik farklı bir oyun sergileyebilirdik. ikinci yarıda plan yapıyoruz ama 10 kişi olunca bazı şeyler zorlaşıyor ama ikinci yarıda 11’e 10 oyuncuyla oynanan oyunda yine her şeyi arayan takım bizdik, kaybettiğimiz için gerçekten üzgünüz. Kendi sahamızda böyle bir yenilgi beklemiyorduk. Artık bunu unutmamız lazım. Dolayısıyla burada kaybettiğimiz üç puanı diğer maçlarda telafi etmemiz gerekiyor. Bunun bilincindeyiz. “Bunun bilincindeyiz.” “

Erzurumspor FK cephesi

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu da Manisa FK maçının kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Ligin ikinci yarısında 3. maçımızı oynadık. Bunlar ligin çok değerli takımları. Bandırmaspor deplasmanda, Bodrumspor iç sahada ve Yine bu ligin hem başlangıç ​​hem de sezon ortası transferlerine baktık: “Zamanında değerli yatırımlar yapan Manisa FK ile oynadık. Bu üç maçı da gol yemeden bitirmek bizim için çok değerli ve değerlidir.” dedi.

Kutlu, pozisyon vererek maçı bitirdiklerine dikkat çekerek, şöyle konuştu:

“Rakip 10 kişiye düşene kadar oyun daha fazla kontrolümüzdeydi. Birden fazla gol atabilirdik, yararlanamadığımız pozisyonlar vardı. Rakipten bir oyuncu atıldığında sanki oyundan atılmış gibiydi. ‘Ne olursa olsun skoru koruyalım’ diye düşünerek biraz yumuşadığımızı söyledim. Ancak bu süreçte, “Yer değiştirmeden bir iki pozisyon bulduk. Elbette bir organizasyonumuz, tekniğimiz ve taktik anlayışımız var. Ama bunların ötesinde oyuncu grubunun özverisi var. Bu çok pahalı. Hem Erzurum şehri hem de Erzurumspor için çok değerli, çok karakterli oyunculardır.”

Oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik eden Kutlu, “İnşallah bu performansı ve bu arzuyu ligin geri kalanında da sürdürürsek Erzurumspor bu ligi iyi bir yerde tamamlar. Önümüzdeki hafta çok önemli bir maçımız var. Tabii ki, Bugün mutluyuz, yarın izinliyiz ama ertesi gün “Yine çok önemli bir maç oynayacağız. Onun hazırlıklarına başlayacağız.” dedi.

haberafsin.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu