Haber

McDonald’s Türkiye Ankara Etlik’te Yeni Restoranını Açtı

Geleceğin restoran deneyimi TürkiyeMcDonald’s ürünlerini Türkiye’nin her köşesine taşımaya devam ediyor Türkiye Ankara Etlik’te yeni bir restoran açtı. Dijital sipariş ekranı üzerinden hızlı sipariş verme, masaya servis, paket servisi ve yepyeni McCafé lezzetleri sunan restoran, lezzet tutkunlarını ikonik McDonald’s lezzetleriyle tanıştırmaya hazır. Açılışta konuşan McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Mwaffak Kanjee, “Yeni konseptimizi ve geleceğin restoran deneyimini bir kez daha Ankaralılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Dünyanın en pahalı 5. markası olan McDonald’s, Türkiye’deki restoran sayısını artırmaya devam ediyor. Ürün içeriğinin %98’ini yerli üreticilerden temin ederek Türkiye ekonomisine katkı sağlayan McDonald’s, 2023 yılında 7.500’e yaklaşan çalışan sayısıyla istihdama katkısını sürdürüyor. Son olarak McDonald’s Türkiye’nin Ankara-Etlik şubesi ile hizmete açıldı. Yeni restoran konseptiyle geleceğin restoran deneyimi misafirlere sunuluyor. Yenilikçi dijital sipariş ekranı ve masa servisiyle sıra beklemeden sipariş verme imkanının yanı sıra paket servisi de McDonald’s lezzetlerini Ankaralılarla buluşturacak.

Açılış kurdelesini kesen McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Mwaffak Kanjee, “Yeni konseptimizi ve geleceğin restoran deneyimini bir kez daha Ankaralılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. McDonald’s Türkiye olarak, müşterilerimize lezzetlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin her köşesine yeni konsept ve ikonik lezzetler.”

(REKLAM YAYINI)

Kaynak: ANKA / Ekonomi

siverek-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu