Haber

Salonda kriz! İmamoğlu ve vatandaşlar arasında gerginlik!

KİPTAŞ’ın kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1. etabı tamamlanan ve 155 daireden oluşan Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri’nin anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.

Bu sırada Birol Durmuş isimli vatandaş, “Ekrem başkan 17 bin kişiyi görevden aldın. Doğru diyorsun, adalet diyorsun. Önce onu söyle.”tepki gösterdi.

İMAMOĞLU: SAYGINIZ

Vatandaşa kürsüden yanıt veren İmamoğlu, şunları söyledi: “Saygısız bir konuşma yapıyorsun. Öyle değil. Bırak beyefendi otursun sakinleşsin.”dedim.

İmamoğlu’nun korumaları daha sonra Durmuş’u salondan çıkardı.

Salon dışına çıkarılırken, “Konuşma” diyen bir bekçi, yansımasını sürdüren Durmuş’un üzerine yürümek istedi. Sivil polisler müdahale ederek tansiyonun yükselmesini engellerken Durmuş, “Beni dövecek misin?” dedi korumaya.

12 YIL ÇALIŞTIĞIM İSPARK’TAN DIŞLANDIYIM

Durmuş, “İBB seçimlerinden önce 12 yıl çalıştığım İSPARK’tan o dönemde AK Parti adayı Binali Yıldırım’ın kazanacağını paylaştığım için ihraç edildim. Sözde demokratlar sözde özgür. Kanser oldum. ” dedim.

Akciğer kanseri olduğunu belirten Durmuş, “3 yıl önce sağlıklı bir adamdım. Takıntılıydım, kolay mı? Beni engelli yaptınız. Kiramı ödeyemiyorum. Engelli maaşı ve sosyal yardımla geçiniyorum. Devlet tarafından sağlanır.” dedi.

Belediyeden olduğunu belirten bir yetkili, Durmuş’a kendisini Ekrem İmamoğlu ile görüştüreceğini söyledi.

Programda, konuşmasını yapan İmamoğlu, sahneye çağrılan vatandaşlara anahtarları teslim ederek mekandan ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu