Ekonomi

Shiba ekosisteminin BONE token’ı büyük bir platformda işlem görmeye başladı

Investing.com – şibaekosistemin değerli varlıklarından biridir. KAPUT, büyük ticaret platformu Changelly’de listelenmeye başlandı.

BONE jetonunun Shibarium lansmanından önce büyük bir platformda listelenmesi, Shiba topluluğu arasında heyecanla karşılandı. Böylece katman-2 platformunun Ağustos ayında piyasaya çıkması bekleniyor. ŞibaryumPre-BONE’un büyük bir değişimle daha likit hale geleceği olumlu karşılandı.

BONE, Shiba topluluğunda Doggy DAO aracılığıyla oylamaya katılmak için kullanılan kripto varlığıdır. Ayrıca token, Shibarium’un lansmanından sonra platformda işlem fiyatları için kullanılacak tek kripto para birimi olacak. Bu gelişmeler ışığında değerli bir potansiyele sahip olan kripto para, büyük borsalarda ilgi gördü ve son olarak Changelly, BONE’u listelediğini açıkladı.

Shiba ekosisteminin lider geliştiricileri arasında yer alan Shytoshi Kusama’nın geçtiğimiz günlerde Shibarium lansmanının Ağustos ayında Kanada’da yapılacak etkinlikte gerçekleşeceğini duyurması toplulukta yeni bir heyecan dalgası yarattı.

BONE’nin benimsenmesini artıracak bu değerli listeleme haberi ile kripto para son 24 saatte %5’e yakın kısmi değer artışı gördü ancak kripto para son bir ayda fiyatını ikiye katladı. Geçen hafta yukarı yönlü ivme 1,5 dolara kadar sürerken, kısmi geri çekilmenin ardından BONE bugün 1,29 dolardan alıcı buluyor.

Shiba ekosisteminin ana varlığı SHIB, geçtiğimiz ay yatay bir seyir izliyor ve süreci 0.000007$ bandında görmeye devam ediyor.

Author: Günay Caymaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu