Ekonomi

Kamu bankalarından esnafa özel kampanya

Buna göre iki banka kampanyaya ilişkin iki farklı açıklama yaptı. Buna göre Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Esnaflarımıza ve akaryakıt istasyonlarına özel sunulan avantajlı üye işyeri fiyatlarıyla hem esnafımıza hem de akaryakıt departmanımıza destek verilmesi amaçlanıyor.

Esnaflarımız, müşterilerinin kredi kartı ve banka kartı ile yapacağı alışverişlerde, tercihlerine göre set ve bloke seçenekleriyle özel belirlenen fiyat ve fiyatları kullanabilecek. Bu uygulama kapsamında tüm kart türlerinde kullanılabilecek %2,39 pansiyon oranı veya pansiyonsuz blokeli avantajlı fiyatlama koşullarından yararlanabileceğiniz gibi aylık üye iş yeri fiyatları da %50 indirimli uygulanacaktır.

“Ziraat Bankası bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülke ekonomimizin güçlenmesine katkı sağlamaya ve müşterilerimizin yanında olmaya devam edecektir.” Halkbank’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Üye işyerlerinin maliyetlerinin düşürülmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen kampanyada işletmeler, tüm kart türlerinde kullanılabilecek yüzde 2,39 pansiyon oranından veya panosuz ve blokeli avantajlı fiyatlama koşullarından yararlanabilecek.

Kampanya ile işletmelere aylık üye iş yeri fiyatları yüzde 50 indirimli sunulacak. Ticari hayatı destekleyerek işletmeleri güçlendirmeyi amaçlayan kampanya kapsamında esnaflar, tercihlerine göre kampanyalı ve blokeli seçeneklerle özel belirlenen fiyat ve fiyatları kullanabilecek. Kampanyaya katılmak için Halkbank şubelerine başvurmanız yeterli olacaktır.

besnihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu