Sağlık

Garip Yerlerden Cinsel Yolla Bulaşan Bir Hastalığa Kapılan Kullanıcıların Hikayelerini Duyduğunuzda, Gitmiş Olacaksınız!

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar bir çoğumuzun endişeli hayalidir ama bu kadarı vazgeçelim dedirtti bize. Korkmayın cinsel yolla bulaşan bir hastalık, Twitter’da kullanıcılar en olmadık yerlerde bu hastalıklara yakalandıklarını anlatıyorlar. Kullanıcıların garip yerlerde HIV gibi tehlikeli virüsler kaptığına dair hikayeler duyunca şok olacaksınız!

Cinsel yolla bulaşan birçok hastalık ürkütücüdür ancak HIV gibi tehlikeli virüsler garip yerlerden bulaşabilir.

Bu daha da korkutucu!

Kullanıcıların anlattığı hastalık hikayeleriyle adeta bir çağa daha girdik. birlikte bakalım…

“Hiç bir erkekle cinsel ilişkiye girmemiş bakire bir kız HIV+. Ailesi inanmadı, bekaret testi yaptırdı ve bakire çıktı. Ondan sonra kıza nereden HIV bulaştığı ortaya çıktı. takma tırnak yaptırdı bilginiz olsun kızlar…”

“Bir arkadaşımın anneannesinde HIV+ vardı. Yetmiş yaşında peçeli bir kadın. Meğer varislerinde sülük varmış. Sülükler bir önceki hastanın hastalıklı kanını ona taşımış.”

“TikTok’ta bir kişinin kullanılmış bir spor salonu aletinin üzerine sıcak havlu atıp geri alıp yüzüne sürmesi nedeniyle gözünde cinsel yolla bulaşan hastalık oluştu. Çünkü spor salonunu kullanan kadın iç çamaşırı giymeden tayt giyiyordu.”

“Korkunç!”

Anlatılanların doğruluğu kanıtlanamasa da ne diyebiliriz ki: “Yeni fobi yükleniyor…”

Spor salonunun hikayesini duyduğumuzda bu görüntü hepimizin aklında canlanmış olabilir.

“Eşime neden gözünde genital uçuk olduğunu söylediğinde söylediğim yalan.”

Bu bir ölçü olabilir.

Ne düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım…

aslanapaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu